Verkooppunten & Horeca

Sectoren die volledig beschermd worden door Biogarantie certificering

Biogarantie verkooppunten zijn de uitstalramen van de Belgische biosector. Inderdaad, ze bieden aan consumenten het biologisch assortiment aan dat zij verwachten in een biowinkel. De kwaliteit van voedingswaren en van andere verbruiksgoederen is altijd gegarandeerd. Dankzij een heldere en precieze etikettering kunnen klanten hun boodschappen doen in alle vertrouwen. Ze kunnen zich zonder problemen verzekeren van de herkomst en de traceerbaarheid van producten.

Ook de horecasector heeft de mogelijkheid om een biologische activiteit te promoten. Of de betrokkenen nu traiteurs of restaurants zijn, onze certificering betekent een echte meerwaarde. Dankzij onze verschillende beschikbare opties kunnen onze leden kiezen voor de certificering van het geheel of een deel van hun menu. Ze hebben ook de kans om een activiteit te laten certificeren en zo biologische voeding aan te bieden tijdens eenmalige evenementen.

Hoe uw Biogarantie-verkooppunt herkennen?
biogarantie sticker

Sticker Biogarantie

sandwich board biogarantie

Houten bord

biogarantie flyer symbol

Informatiemateriaal

De Horecasector

MEERWAARDE

Het Biogarantie-label is de enige certificering voor bio die toelaat aan horeca en grootkeukens om hun diensten op waarde te laten schatten en hun klanten een biologische kwaliteitsvoeding te garanderen van gecontroleerde oorsprong.

ERKENDE CERTIFICERING

Het Biogarantie-lastenboek voor horeca en grootkeukens is erkend door de Brusselse en Waalse overheid als verplichte certificering voor elk restaurant dat communiceert over biologische aankopen of specialiteiten.

COMMUNICATIE

De vzw Biogarantie engageert zich om aan gecertificeerde restaurants het nodige communicatiemateriaal te bezorgen om hun certificering en hun diensten in de biologische voedingssector kenbaar te maken.